Trading Bot On Binance

Trading Bot On Binance

Binance is een van de grootste cryptocurrency-beurzen ter wereld en biedt handelsopties voor duizenden cryptocurrencies. Het handmatig handelen in cryptocurrencies kan echter tijdrovend en complex zijn. Gelukkig biedt Binance ondersteuning voor handelsbots die het handelsproces automatiseren. In dit artikel gaan we dieper in op een specifieke handelsbot voor Binance: de Trading Bot On Binance.

De Trading Bot On Binance

De Trading Bot On Binance is een geautomatiseerde handelsbot die gebruikmaakt van een trailing buy/sell-strategie. Deze strategie stelt gebruikers in staat om te handelen op basis van prijsveranderingen en winst te maken op de cryptocurrency-markt. Het concept van trailing buy/sell-orders houdt in dat de bot de prijsdalingen en -stijgingen volgt en op basis daarvan koop- en verkooporders plaatst.

Trailing Stop Orders

Bij trailing stop-orders plaatst de bot orders tegen een vaste waarde of percentage wanneer de prijs verandert. Met behulp van deze functie kunt u kopen tegen de laagst mogelijke prijs bij een prijsdaling en verkopen tegen de hoogst mogelijke prijs bij een prijsstijging. Dit stelt gebruikers in staat om winstgevende transacties uit te voeren zonder voortdurend de markt in de gaten te hoeven houden.

Belangrijkste kenmerken van de Trading Bot On Binance

De Trading Bot On Binance biedt verschillende kenmerken die handelaren kunnen helpen bij het optimaliseren van hun handelsstrategieën. Enkele van de belangrijkste kenmerken zijn:

  • Ondersteuning voor meerdere koop/verkooporders op basis van de configuratie.
  • Mogelijkheid om meerdere symbolen te volgen en te monitoren.
  • Gebruik van MongoDB als persistentiedatabase.
  • Compatibiliteit met Linux en Raspberry Pi 4 32bit.
  • Continue monitoring van munten op basis van de grid trade-configuratie.
See also  Trading Fees On Binance

Grid Trade-configuratie

De Trading Bot On Binance maakt gebruik van een grid trade-configuratie om koop- en verkooporders te plaatsen. Bij deze configuratie worden verschillende ‘grids’ ingesteld met specifieke triggerpercentages, stopprijspercentages, limietprijspercentages en maximale aankoopbedragen. De bot zal de prijsvolatiliteit van de markt volgen en op basis daarvan de juiste orders plaatsen.

Voorbeeld van een grid trade-configuratie

Laten we een voorbeeld bekijken om de grid-tradingconfiguratie beter te begrijpen. Stel dat we de volgende configuratie hebben:

  • Aantal grids: 2
  • Grids:
    • Grid 1:
      • Triggerpercentage: 1
      • Stoppercentage: 1.05 (5,00%)
      • Limietpercentage: 1.051 (5,10%)
      • Maximaal aankoopbedrag: $50
    • Grid 2:
      • Triggerpercentage: 0.8 (20,00%)
      • Stoppercentage: 1.03 (3,00%)
      • Limietpercentage: 1.031 (3,10%)
      • Maximaal aankoopbedrag: $100

Laten we aannemen dat de marktomstandigheden als volgt zijn:

  • Huidige prijs: $105
  • Laagste prijs: $100
  • Triggerprijs: $100

Op basis van deze marktomstandigheden zal de bot een kooporder plaatsen volgens de grid trade-configuratie. Bijvoorbeeld, wanneer de huidige prijs daalt naar de laagste prijs ($100) en lager dan de ATH-beperkte prijs als deze is ingeschakeld, zal de bot een nieuwe STOP-LOSS-LIMIT-order plaatsen voor de kooporder.

De stopprijs wordt berekend als $100 1.05 = $105 en de limietprijs als $100 1.051 = $105.1. De hoeveelheid te kopen munten wordt bepaald op basis van de beschikbare middelen.

Als de huidige prijs blijft dalen, zal de bot de vorige order annuleren en een nieuwe STOP-LOSS-LIMIT-order plaatsen met de nieuwe prijs. Op deze manier stelt de bot gebruikers in staat om te profiteren van de prijsdalingen op de markt.

Zodra de munten zijn gekocht, zal de bot de verkoopsignalen volgen en tegelijkertijd de volgende koopgrid monitoren. Op deze manier kunnen gebruikers hun winst maximaliseren en verlies beperken.

Conclusie

De Trading Bot On Binance is een krachtige handelsbot die handelaren helpt bij het automatiseren van hun handelsstrategieën op de Binance-beurs. Met behulp van de trailing buy/sell-strategie kunnen gebruikers profiteren van prijsvolatiliteit en winst maken op de cryptocurrency-markt.

Het is belangrijk om te onthouden dat handelen in cryptocurrencies risico’s met zich meebrengt en resultaten kunnen variëren. Het is raadzaam om grondig onderzoek te doen en uw eigen beslissingen te nemen bij het handelen.

Als u geïnteresseerd bent in het gebruiken van de Trading Bot On Binance, raden we u aan de gedetailleerde documentatie te raadplegen voor meer informatie over de configuratie en gebruiksscenario’s.

Disclaimer: Dit artikel is alleen bedoeld voor informatieve doeleinden en vormt geen beleggingsadvies. Handelen in cryptocurrencies brengt risico’s met zich mee en u moet uw eigen beslissingen nemen en verantwoordelijkheid dragen voor uw handelsactiviteiten.

GitHub version Build CodeCov Docker pull GitHub contributors MIT License

trading bot on binance

Related Posts

Binance Buy Crypto With Credit Card

Binance Buy Crypto With Credit Card

Binance, die voorste krypto-na-krypto-beurs, het vandag ‘n vennootskap aangekondig met die voorste betalingsverwerker Simplex, wat gebruikers in staat stel om kriptokurwes direk met hul kredietkaarte op Binance.com…

Bitcoin kopen op Binance: een stapsgewijze handleiding voor beginners

Stel je voor: je bent klaar om te duiken in de wereld van cryptocurrency en je hebt gehoord dat Bitcoin de place to be is. Je hebt…

Can I Have Two Binance Accounts

Join Binance today: The premier crypto trading platform ‘n Opwindende Geheim Oopgevou As jy regtig ‘n geheime handelaar wil wees en jou winste wil maksimeer, het ek…

Binance Marge Trading Leverage: Meer Winst of een Groter Risico?

Stel je voor: je hebt €1.000 om te investeren in Bitcoin, maar je gelooft dat de prijs op het punt staat om te exploderen. Je wilt profiteren…

Binance App Download Windows

Binance App Download Windows

Join Binance today: The premier crypto trading platform Binance is die amptelike Windows-app van hierdie gewilde kriptogeld-ruilplatform wat in 2017 gestig is. Dit bied ‘n veilige ruimte…

Binance-ondersteuning bereiken: Je gids voor het e-mailen van Binance

Stel je dit voor: je bent helemaal klaar om te duiken in de wereld van cryptocurrency op Binance, ‘s werelds grootste cryptocurrency-uitwisseling. Je hebt je onderzoek gedaan,…